Vásárlás menete

Gyártás

Termékeink 100% olasz marha és kecske bőrből készülnek, alapanyagainkat gondosan válogatjuk táskáinkhoz. A minőségi alapanyaghoz prémium fém kelléket használunk, melyek időtállóak. A PETRITY táskák és kiegészítők kizárólag Magyarországon, kézzel készülnek – gondos kezek munkájának gyümölcsei, ennek köszönhetően nincs két egyforma darab. A rendelés kiegyenlítését követően megkezdjük a megrendelt darab gyártását, kollégáink e-mailben értesítenek, amint a termék elkészült („Elkészült termék” tárgyú e-mail). A gyártási idő maxiumum 15 munkanapot vesz igénybe, kérünk, hogy a rendeléskor ezt vedd figyelembe!

Minden darabunkra garanciát vállalunk, a garancia feltétele a rendeltetésszerű használat. A garancia nem érvényes abban az esetben, ha a bőr természetességéből adódóan megtörik, kizárólag minőségi és gyártási hiba esetén vállaljuk termékeink javítását.

Szállítás

Márkánk nagy hangsúlyt fektet termékei szállítására, célunk, hogy minőségi csomagolási termékeinkkel és technológiánkkal megkönnyítsük az internetes vásárlást. Megrendelt termékeinket az MPL Üzleti Csomagküldő Szolgálat segítségével szállítjuk házhoz mind belföldön, mind külföldön. A szállítás pontos dátumáról kollégáink e-mailben értesítenek („Szállítási értesítő” tárgyú e-mail). A csomagot az MPL Futár üzletünkben veszi át, amit követően ismét e-mailt küldünk („Nyomkövetési szám” tárgyú e-mail), amiben megtalálható nyomkövetési szám alapján lehetőség van a csomag útjának ellenőrzésére.