Amira (Beige with Dotted)

58990 Ft

Leírás

FIGYELEM! A december 8-a után leadott rendeléseket nem tudjuk garantálni, hogy elkészülnek karácsonyig, ezen termékek várható szállítási ideje január 15.
A termékek kifutó termékek, azaz a bőrhiányt, jelenlegi bőrkészletet e-mailben jelezzük. A termékek elkészülési ideje a termék vételárának kiegyenlítését követő 15-20 munkanap!

Amira a kollekció legnagyobb és legfeltűnőbb darabja. Igazi „tote bag”, minden belefér, amire egy nőnek szüksége van. Ha pedig nap végén szívesen beülnél a barátnőiddel egy kávézóba, csatold le a borítéktáskát róla és kezdődhet is az este. Zipzáros oldala bővíthető, ami azonnal magára vonja a figyelmet, mely alatt található betét megegyezik a borítéktáska színével és textúrájával. A táskán található borítéktáskát könnyen kicserélheted, így egyedi színkombinációkat alkothatsz saját gyűjteményedből. A táska belsejében található egy zseb, amiben apró kiegészítőidet tarthatod, valamint egy praktikus kulcstartó, ami segíti rendben tartani a táskád tartalmát, alját négy fenékszeg védi. A táskádhoz színben passzoló hosszú pántot, valamint táskarendezőt a webshopunkból tudsz rendelni, melyet nem csak a táskád belsejében, de külön is hordhatsz – így akár sportoláshoz és bevásárláshoz is a válladra/hátadra akaszthatod azt.

Válaszd ki a Hozzád leginkább illő clutchot a rendelésednél - a választható clutchok mintáit az alábbi linken találod: Minták
A kiválasztott színt a megjegyzés rovatban jelezd!

Szeretnéd még egyedibbé tenni táskádat? Monogramoddal csak Neked szól majd.
A kívánt betűket a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

Részletek

  • marhabőr
  • fogója 35 cm hosszú
  • méretei 36 cm x 29 cm x 14 cm
  • alját 4 db fenékszeg védi
  • belsejében egy zseb és egy kulcstartó található
  • bélése vízlepergetős viszkóz

Darab