Penny (Beige)

42490 Ft

Leírás

FIGYELEM! A december 8-a után leadott rendeléseket nem tudjuk garantálni, hogy elkészülnek karácsonyig, ezen termékek várható szállítási ideje január 15.
A termékek kifutó termékek, azaz a bőrhiányt, jelenlegi bőrkészletet e-mailben jelezzük. A termékek elkészülési ideje a termék vételárának kiegyenlítését követő 15-20 munkanap!

A bucket bag-ek több éve a kollekciónk ékes darabjai, minden szezonban az egyik legjobb választás. Penny letisztult, kifinomult és praktikus. Mérete egy közepes táskának felel meg, ám belül rengeteg hely van a fontos dolgoknak. A korábbi darabjainkkal ellentétben, ennél a fazonnál meghagytuk a bőr természetességét, belül nem béleltük. Az elején található zseb fedelét teljesen személyre szabhatod, kollekciónk bőreiből választhatod ki, hogy milyen színű legyen. Állítható fogójának köszönhetően vállon vagy keresztbe is viselheted. Nyáron kötelező alap darab!

Válaszd ki a Hozzád leginkább illő clutchot a rendelésednél - a választható clutchok mintáit az alábbi linken találod: Minták
A kiválasztott színt a megjegyzés rovatban jelezd!

Szeretnéd még egyedibbé tenni táskádat? Monogramoddal csak Neked szól majd.
A kívánt betűket a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

Részletek

  • marhabőr
  • fogója állítható 100 cm - 130 cm hosszú
  • méretei 27 cm x 28 cm x 16 cm
  • alját 4 db fenékszeg védi
  • belseje nyers bőr

Darab