California (Beige with short strap)

58490 Ft

Leírás

FIGYELEM! A "Happy Easter" akció keretein belül -25% kedvezménnyel tudod megrendelni termékeinket a webshopon keresztül. A termékek kifutó termékek, azaz a bőrhiányt, jelenlegi bőrkészletet e-mailben jelezzük. A termékek elkészülési ideje a termék vételárának kiegyenlítését követő 15-20 munkanap! A termék kizárólag a saját anyagából készült, zipzáros tetejű cluthal vagy a saját anyagából készült trapéz fedelű clutchal (mint a képen) rendelhető - kollégáink a rendelést követően felveszik Veled a kapcsolatot!

California Tote Bagünk a kollekció klasszikus darabja. Ha elegáns, mégis különleges darabra van szükséged, Ő a tökéletes választás. Méretét úgy terveztük, hogy beleférjen egy laptop is, erősített fogóival bírni fogja a rohanó hétköznapokat. Amikor az üzletasszonyok is pihennek, akkor pedig lecsatolhatod a borítéktáskáját és indulhatsz egy lazítós hétvégére. A táska belsejében megtalálható egy kis zseb, valamint egy kulcstartó. Rendelhetsz hozzá táskarendező bélést, hogy még átláthatóbb legyen a tartalma, ezt ki is vehetek, átakaszthatod, ha pedig belepottyant a rúzsod, ki is moshatod.

Válaszd ki a Hozzád leginkább illő clutchot a rendelésednél - a választható clutchok mintáit az alábbi linken találod: Minták
A kiválasztott színt a megjegyzés rovatban jelezd!

Szeretnéd még egyedibbé tenni táskádat? Monogramoddal csak Neked szól majd.
A kívánt betűket a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

Részletek

  • marhabőr
  • fogója 45 cm hosszú
  • méretei 30 cm x 30 cm x 12 cm
  • alját 4 db fenékszeg védi
  • belseje vízlepergetős viszkóz

Darab