Arizona (Beige with short strap)

61990 Ft

Leírás

FIGYELEM! A december 8-a után leadott rendeléseket nem tudjuk garantálni, hogy elkészülnek karácsonyig, ezen termékek várható szállítási ideje január 15.
A termékek kifutó termékek, azaz a bőrhiányt, jelenlegi bőrkészletet e-mailben jelezzük. A termékek elkészülési ideje a termék vételárának kiegyenlítését követő 15-20 munkanap! A termék kizárólag a saját anyagából készült, zipzáros tetejű cluthal vagy a saját anyagából készült trapéz fedelű clutchal (mint a képen) rendelhető - kollégáink a rendelést követően felveszik Veled a kapcsolatot!

Arizona Tote Bagünk a kollekció legütősebb darabja. Letisztult, vagány, tökéletes méret. Ha nem rajongsz a hatalmas táskákért, ám mégsem férsz el egy oldaltáskában, akkor Ő a Neked való darab. Rendelheted hosszú vagy rövid fogóval, bírni fogja a strapát az erősített fogóinak köszönhetően. Válassz hozzá egy stílusodnak megfelelő levehető boríték táskát, amit estére külön is magaddal vihetsz. A táska belsejében megtalálható egy kis zseb, valamint egy kulcstartó. Rendelhetsz hozzá táskarendező bélést, hogy még átláthatóbb legyen a tartalma, ezt ki is vehetek, átakaszthatod, ha pedig belepottyant a rúzsod, ki is moshatod.

Válaszd ki a Hozzád leginkább illő clutchot a rendelésednél - a választható clutchok mintáit az alábbi linken találod: Minták
A kiválasztott színt a megjegyzés rovatban jelezd!

Szeretnéd még egyedibbé tenni táskádat? Monogramoddal csak Neked szól majd.
A kívánt betűket a megjegyzés rovatban tüntesd fel!

Részletek

  • marhabőr
  • fogója 45 cm hosszú
  • méretei 33 cm x 28 cm x 14 cm
  • alját 4 db fenékszeg védi
  • belseje vízlepergetős viszkóz

Darab