Általános Szerződési Feltételek

Elérhetőségek

Petrity Dorottya - egyéni vállalkozó

Adószám: 67359648-1-32

Bankszámlaszám: OTP Bank 11773418-00273378

Telefonszám: +36 20 287 6819

Figyelem

Kedves Vásárlóink,

Több kérdés értekezett az elmúlt napokban hozzánk amit egyszerűbbnek tartunk itt kommunikálni:

  • Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség, erre november végétől lesz alkalom. Addig üzletünk nem üzemel! Új üzletünk várható nyitási ideje november 23.
  • Gyártási időnk teljesen egyedi, minden rendelésnél jelezni fogjuk a pontos elkészülési időt!
  • Facebookon leadott rendelést nem tudunk elfogadni, mert naponta több száz levelet kapunk, így kérünk mindenkit, hogy ezt csak és kizárólag e-mailben tegye meg!

Ha bármilyen kérdés merül fel kollégáink állnak szíves rendelkezésetekre az info@dorkapetrity.hu és a shop@dorkapetrity.hu címen.

Gyártás

A megrendelt termékek elkészítési határideje a termék vételárának kiegyenlítésétől számított 15 munkanapon belül történik. (Ha a terméket nem tudjuk elkészíteni 15 munkanapon belül, ezt a rendelést visszaigazoló e-mailben jelezzük!).

Szállítás

A termék(ek) átvételére házhoz szállítással, valamint személyes átvétellel van lehetőség.

Fizetés

A webshopban megjelenített árak bruttó árak.

A fizetésre két féle lehetőséged van:

Mindkét lehetőségnél a számlaszám: 11773418-00273378 OTP Bank

Kedvezményezett neve: Petrity Dorottya egyéni vállalkozó

Kérünk, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel a rendelésed azonosítóját (például #0001)!

A szerződés tárgyának lényeges tulajdonságai

Megrendelésed akkor lép életbe, ha a megrendelt termék(ek) árát a fenti számlaszámon teljesíted, ennek teljesítését e-mail-ben is visszaigazoljuk. Az online rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással.

A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar. Felhívjuk figyelmedet, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt.

Elállás joga

Megrendelésed során élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) és a 17/1999. (II. 5.) kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz, ezt az említett határidőn belüli írásos nyilatkozatod elküldésével jelezheted. Az átvétel dátumát bizonyítja a postai ajánlott értesítő cédula, illetve a személyes átvételre egyeztetett időpont. Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett teljes összeget (vételár és szállítási költség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget. Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyártási hibás, akkor fordulj hozzánk minőségi kifogásoddal.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket tekintheted meg:

http://www.ofe.hu/inet/ofe/hu/menu/ujjogi/law.html

Írásban történő elállás esetén elég csak az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül.